Skip to main content

MIKRODERMOABRAZIJA

Dijamantski piling (mikrodermoabrazija) , omogućava Vam dubinski piling nežnim česticama dijamanata u kombinaciji sa vakuumom. Ovaj moćan način čišćenja lica i nege kože pružiće Vam savršeno blistavu kožu bez agresivnih tretmana i to veoma brzo.

Kome je namenjen dijamantski piling?

  • Dijamantska mikrodermoabrazija prvenstveno je namenjena kožama koje zahtevaju dubinsko čišćenje i skidanje orožalog sloja kože
  • zadebljanim kožama sa zapušenim porama
  • koži sa proširenim porama
  • suvoj koži kojoj je potrebna hidratacija
  • beživotnoj koži kojoj je neohodno obezbediti prolaz vitamnina i preparata u nju
  • koži sklonoj flekama i koži sa postojećim flekama
  • Koži  sa plitkim borama mimike
  • bilo kom tipu kože kao uvod u higijenski ili neki drugi tretman

Mikrodermoabrazija je tretman koji možemo nazvati i mezoterapija bez igle, jer omogućava prodiranje aktivnih supstanci u kožu. Svojim nežnim delovanjem čestica dijamanata, pripremiće kožu za prodor svih aktivnih sastojaka preparata i omogućiti im višeprocentni ulazak u dublje slojeve.  Ovaj dubinski piling se primenjuje i u borbi protiv novonastalih pigmentacija, bora, proširenih pora, mašćenja kože, suvoće kože, poboljšava elastičnost, vraća jedrinu.

Dijamantski piling se može raditi kao samostalna procedura ili kao dopunski tretman nekom tretmanu. Ukoliko  se radi kao samostalna procedura, može se ponavljati na 10 dana, i to 4-6 puta za trajnije efekte.

Tretman je bezolan, prijatan, a  rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana u vidu bolje teksture kože, njenog sjaja, elastičnosti i naravno čistoće. Vakuum koji se kombinuje sa ovim pilingom, omogućava “usisavanje“ masnoća i nečistoća iz dubljeg sloja kože, pa samim tim deluje i kao suzbijač preteranog mašćenja i izbijanja masnoće na površinu kože. Ovaj tretman je odličan kao uvod u higijnsko čišćenje lica, gde je nakon njega koža u toj meri pripremljena za komedoekspresiju (ceđenje) , da je tretman samim tim i manje bolan , jer su nečistoće usled usisavanja izašle na površinu i lakše se cede.

Vreme trajanja ?

Procedura  traje oko 45min ukoliko se radi kao samostalni tretman. 

 Serija tretmana ili ne ?

Iako se svaki tretman preporučuje u seriji tretmana, dijamantski piling možete raditi i kao jedan tretman, sa vidljivim efektima nakon njega. Ukoliko želite trajnije rezultate , naravno, preporučuje se serija ( 4-6 tretmana na 10ak dana).