Skip to main content

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Dvadeset prvi vek je doba  kada svaka žena treba da izgleda negovano i lepo. Mlađa ili starija, vrlo je važno da se oseća zadovoljno, srećno i puno samopouzdanja.

Kada je žena sama sebi  lepa, to će i ostali primetiti, jer ona zrači unutrašnjom lepotom i zadovoljstvom. U kombinaciji sa spoljašnjim izgledom i radom na sebi, svaka od nas je na svoj način lepa. Kao saveznik lepote, šminka je nezaobilazni deo svakog Vašeg događaja. Ona je kao završni deo male slagalice bez kojeg ni  jedna od nas ne može.

Zahvaljujući ljubavi prema ovoj vrsti umernosti, naš make up artist Kristina Spasić je motivisana da Vaš svaki bitan događaj upotpuni najboljom šminkom. Zahbaljujući  ljubavi prema ovoj vrsti posla, možemo se pohvaliti da je svaka Vaša želja izazov koji će biti u potpunosti  ispunjen. Sav uloženi trud i znanje koje je naša Kristina stekla u radu sa najboljim svetskim make up kućama,  preneće na Vas da biste se osećale i izgledale sjajno. Kao sjajan kolorista, daće Vam savet ukoliko ste u nedoumici oko odabira boja, a njeni pomoćnici su  poznati brendovi  poput  Mac,  Naked, Nyx, Boby Brown, Make up  forever…

  Rezultat će biti Vaš besprekoran izgled i šminka koja će trajati ceo dan.