Skip to main content
Gipsane Bermude

GIPSANE BERMUDE

Kao potpuni hit u svetu, gipsane bermude su zauzele prvo mesto u borbi protiv otečenih nogu, celulita i viška kilograma. Ovaj čudotvorni tretman Vas može osloboditi svih navedenih problema, u samo jednom tretmanu. Kao inovacija u svetu kozmetike, gipsane bermude nazivaju se još i ”blic tretmanom” jer nakon njega možete momentalno izgubiti čak jedan konfekcijski broj. O centimetrima nagomilane vode takođe možemo govoriti kada je ovaj tretman u pitanju. Iz tog razloga , žene se odlučuju za ovaj delotvorni tretman pre nekog bitnog događaja, gde ima fali centimetar ili dva u obimu da bi ušle u svoju omiljenu haljinu.

Kako deluju gipsane bermude?

Oligoelementi su aktivne supstance koje igraju značajnu ulogu u skidanju masnih naslaga, celulita i podstiču izbacivanje vode. Najznačajniji su :

–Silicijum – igra važnu ulogu u stvaranju kolagena u vezivnom tkivu.

–Magnezijum – učestvuje u održavanju funkcionalnosti i integriteta strukturnog tkiva. Najvažnija –komponenta u enzimskim reakcijama ugljenih hidrata i proteina.

–Bakar – aktivno učestvuje u proizvodnji elastina.

–Gvožđe – važan oligoelement u procesima oksidacije tkiva. Koži daje tonus, jača je i učvršćuje.

–Cink – sastavni i suštinski deo odbrambenog sistema ćelije. Poseduje antioksidativne funkcije.

 

Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta gipsanih bermuda. Vrlo je bitno da znate, da gipsane bermude ne čini samo gips i koprese u koje Vas uvijaju. Najbitniju ulogu imaju upravo gore navedeni oligoelementi koji se nalaze u preparatima koji se nanose pre samog uvijanja u gips. Čak 5 preparata se nanose na kožu kako bi podstakli znojenje i izbacivanje štetnih materija kroz kožu, koji dodatno , uz kombinaciju sa posebnih gipsom deluju kao celokupni tretman koji daje maksimalne efekte. Zato Vam nudimo jedine ”prave” gipsane bermude od kojih ćete primetiti značajnu razliku.

Broj tretmana?

Jasno je da nikakav tretman nije čarobni štapić da Vam ukloni masne naslage i celulit za jedan dan. Ali tretman gipsanih bermuda odlično parira tome, jer rezultat je vidljiv nakon samo jednog tretmana. Ukoliko uradite jedan tretman, bićete zadovoljni, ukoliko uradite preporučenu seriju 4-6 tretmana , bićete oduševeljeni. Sve što treba je da pijete dosta tečnosti prilikom ovih tretmana, da biste izbacili na neki način štetne materije. U kombinaciji sa maderoterapijom ili ručnom anticelulit masažom, gipsane bermude daju fenomenalne trajnije efekte.

Tretman se radi na 3 dana, a između možete ubaciti neku od navedenih masaža.